DKSH ขอเชิญทุกท่านเข้าร่วมงานสัมมนา หัวข้อ "Multi-Technique Approach for Comprehensive Food Characterization" ในวันพุธที่ 20 สิงหาคม พ.ศ. 2568 เวลา 09.00 - 16.30 น. ณ สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Speakers:
1. Thanisararat Saleesung, Senior Manager, Product Management
2. Paramee Nairattanahirun, Specialist, Product Management
3. Baramee Phaungruangsri, Manager, Product Management
4. Khomkrit Sappakhaw, Senior Executive, Product Management
5. Tanathep Subjareonpond, Specialist, Product Management
6. Hanan Jehma, Executive, Product Management
สถานที่: สถาบันค้นคว้าและพัฒนาผลิตภัณฑ์อาหาร มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
แผนที่: https://maps.app.goo.gl/apP38SZr5z1gCEYY6
*ลงทะเบียนฟรี ไม่มีค่าใช้จ่าย*
รายละเอียด
Topic | |
---|---|
08.30 – 09.00 | Registration |
09.00 – 09.15 | Welcome Speech |
09.15 – 10.00 | Food Innovation |
10.00 – 10.30 | Coffee break & Take a tour of the instruments |
Multi-Technique Approach for Comprehensive Food Characterization | |
10.30 – 11.30 | Dispersion Stability Analysis Technique |
11.30 – 12.00 | Surface Analysis & Amino Acid Analysis Technique |
12.00 – 13.00 | Lunch |
13.00 – 13.30 | Combustion Technique |
13.30 – 14.30 | Thermal and Rheology Analysis Technique |
14.30 – 15.00 | Xray and NIR Technique |
15.00 – 15.30 | Coffee break & Take a tour of the instruments |
15.30 – 16.00 | Particle size Analysis Technique |
16.00 – 16.30 | Q&A and Reward |
สอบถามเพิ่มเติม
แผนกการตลาด
093 812 1043 / 095 204 4065